• کابینۀ شخصی

تصمیم فدرال رزروو تاثیر آن بر بازار Market Watch.

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

عناوین مهم امروز:
افزایش خوش بینیها 
جفت ارز EUR/USD در فاز عدم قطعیت
طلا - استرس بالا
فرصت طلبی نفت
از فدرال رزرو چه انتظاری باید داشت؟

با نزدیک شدن به اعلام نتایج رای گیری در مورد نرخ بهره پایه فدرال رزرو، اضطراب بین سرمایه گذارها در حال افزایشه. به نحوه واکنش بازار به وخامت جزئی شاخص های اقتصاد کلان توی ایالات متحده توجه کنید. کاهش شاخص هزینه نیروی کار و کاهش بیشتر در شاخص فعالیت تجاری در شیکاگو باعث تضعیف دلار آمریکا شد و از طلا، نفت، شاخصهای سهام و حتی ارزهای دیجیتال حمایت کرد. به بیان ساده تر، سرمایه گذاران بدتر شدن جزئی وضعیت اقتصادی رو به عنوان سیگنالی در نظر گرفتند که بعد از افزایش 4.75 درصدی امروز، احتمال آمادگی فدرال رزرو رو برای توقف افزایش نرخ بهره رو بالا میبره.
بیایید معاملات جفت ارز EUR/USD رو با جزئیات بیشتری بررسی کنیم. توی تایم فریم چهار ساعته، میشه یک کانال جانبی نسبتا پهن رو دید. این نشون دهنده عدم اطمینان توی بازاره. اما در نظر گرفتن این موضوع مهمه که، هر چقدر یک جفت ارز برای مدت طولانیتری توی کانال جانبی قرار داشته باشه، حرکت بعدی این جفت ارز خیلی قوی خواهد بود. با توجه به همه اینها، توی دو روز آینده ممکنه شاهد نوسانات شدید برای این جفت ارز باشیم. امروز در پایان جلسه معاملاتی آمریکا، تصمیم فدرال رزرو مشخص میشه و فردا بانک مرکزی اروپا نتایج رای گیری در مورد نرخ بهره رو اعلام میکنه. این رویدادها به افزایش شدید فعالیتهای معاملاتی کمک میکنند.
حالا بریم سراغ طلا. اینجا به خوبی میشه دید که اعصاب سرمایه گذاران به هم ریخته. دیروز شاهد موج نسبتا فعال فروش بودیم که در نتیجه اون طلا بیشتر از 25 دلار سقوط کرد و بعد 30 دلار افزایش قیمت داشت. در واقع، تنها در یک روز، قیمت بیش از 55 دلار یا 2.8 درصد تغییر کرد. توجه شما رو به این نکته جلب می کنم که این واکنش قبل از اعلام نتایج رای گیری نرخ بهره اتفاق افتاد.
اما توی بازار طلای سیاه، میخوام توجه شما رو به همزمان شدن موج رشد دیروز قیمت نفت خام WTI با بهبودی در شاخص S&P 500 جلب کنم. یعنی موج افزایش قیمت نفت، طلا، شاخصهای سهام و البته ارزهای دیجیتال
البته سناریویی که در اون فدرال رزرو نرخ بهره رو 25 واحد افزایش میده و به آرامی به این نکته اشاره می کند که بعد از مشاهده تورم و سایر شاخص های کلان اقتصادی باید استراحت کرد،  منطقی به نظر میرسه. این به وضوح یک سناریوی نزولی برای دلار آمریکاست و میتونه تورم رو بالاتر ببرد. بر این اساس، سناریویی که در اون نرخ بهره به 4.75 درصد برسه محتملتره. ضمنا سرمایه گذاران بعیده که به لحن تهاجمیه جروم پاول واکنشی نشون بدن. اما در زمان سخنرانی اون، نوسانات حتما بیشتر میشه و شاید حتی دلار تقویت هم بشه.