• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۳۰.۱۰.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

همراه با کمرنگ بودن پیش زمینه ی خبری روز اول این هفته ی معاملاتی و همچنین هفته ای غنی از اخبار اقتصادی، با احتمال بروز افت های تصحیحاتی نرخ گذاری های دلار ایالات متحده، مواجه می باشیم. بدین معنی، که از روز سه شنبه، با آمادگی یابی اعضای بازار، به منظور رو یا رویی با نشریات مربوط به تنظیم نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال، داده های مربوط به تغییرات شاخص PMI اول نوامبر و همچنین آمار اشتغال ۲-۳ نوامبر، مواجه گردیده ایم. با توجه به پیش بینی های مثبت بازار، در رابطه با چگونگی اصلاحات مالیاتی در پیش روی ایالات متحده، در طی ماه نوامبر، احتمال بروز کاهش های چشم گیر نرخ گذاری های واحد ارزی دلار این کشور، چندان افزون جلوه نمی نماید.  تغییرات حداکثر نرخی نوسانات امروز و فردای شاخص دلار ایالات متحده USDX، تا سطح ۹۴.۱۰ محاسبه گردیده است. به منظور اجرای معاملات خرید این دارایی نیز، می توان از سطوح تیک پروفیت ۹۵.۹-۹۵.۵، مندرج در نمودار این شاخص، استفاده نمود.

 جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
به معاملات فروش این جفت ارزی، تنها تا سطوح پشتیبانی نرخ گذاری های مندرج در تایم فریم های روزانه و هفتگی EUR/USD، که شامل سطوح ۱.۱۵۰۰-۱.۱۴۸۰ نموداری می باشند، می توان ادامه بخشید. با توجه به آمادگی یابی پیش تر بازار، به منظور رو یا رویی، با همه پرسی مربوط به استقلال یابی کاتالونیا از شاهنشاهی اسپانیا، افت های اخیرا شکل گرفته ی این جفت ارزی، به وقوع تغییرات سیاسی اخیرا شکل گرفته، مربوط نمی باشند. احتمال بر این است، که بروز افزایش های نرخی در نوسانات معاملاتی این جفت ارزی، همراه با انتشار داده های سه ماه سوم سال حجم تولیدات ناخالص اروپا و تعییرات ماه اکتبر شاخص PMI اتحادیه ی اروپا (به غیر از آمار در پیش رو، از ایالات متحده)،  به وقوع خواهند پیوست. همچنین یاد آورم، که تصحیحات افزایشی نرخ گذاری های این جفت ارزی، تا سطح مقاومت ۱.۱۶۶۰، امکان پذیر خواهند بود. در حال حاظر نیز، با اولویت خرید طولانی مدت این جفت ارزی مواجه نمی باشیم. در طی معاملات میان روزی، می توان به خرید پرداخت.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
در طی روز سه شنبه، با انتشار گزارش مربوط، به چگونگی تنظیمات نرخ بهره ی بانکی ژاپن، به ساعت ۰۳:۰۰GMT، مواجه خواهیم شد. بدین سبب نیز، دستیابی نرخ گذاری ها، به سطح ۱۱۴.۰۰، تنها در طی اجرای جلسات معاملاتی آسیا ور مابین روزهای دوشنبه تا سه شنبه، امکان پذیر خواهند بود. در طول اجرای معاملات امروز، با احتمال فشرده شدن تحرکات نرخی این جفت ارزی، در میان سطوح ۱۱۴.۰۰-۱۱۳.۵۰، مواجه می باشیم. با توجه به احتمال ناچیز تغییر نرخ بهره ی بانکی ژاپن، در طی انتشارات آتی، می بایست به چگونگی تنظیمات نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال ایالات متحده، که در طی روز چهار شنبه به انجام خواهند رسید، توجه بیشتری نمود. چرا که بروز جهش های نوسانی نرخ گذاری های این جفت ارزی، در طی انتشار گزارش مربوطه، در روز چهار شنبه، بسیار افزون جلوه می نماید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
نظریه ی اکثریت سرمایه گذاران جهان، مبنی بر احتمال افزون رشد نرخ بهره ی بانکی انگلستان، از ٪۰.۲۵ تا ٪۰.۵ بوده، که برای اولین بار و از سال ۲۰۰۷ تا به کنون به وقوع خواهد پیوست. بدین سبب نیز، در طی معاملات این هفته، با احتمال افزون بروز افزایش های نرخی این جفت ارزی، تا سطوح ۱.۲۹۲۰-۱.۳۰۳۵ نموداری، رو به رو می باشیم.