• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۰۲.۱۱.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

تا زمانی که اعضای بازار از خرید عمده ی دلار اجتناب می ورزند، با افزایش سطح اشباع خرید واحد های ارزی دیگر، مواجه خواهیم شد. یکی از مهم ترین عوامل بروز افزایش های نرخی دلار ایالات متحده، آمار در پیش روی تغییرات سطح اشتغال حوزه های غیر کشاورزی این کشور، به شمار می آیند. با این وجود ، احتمال کاهش یابی تصحیحاتی نرخ USDX، تا سطح ۹۴.۱۰ و در پی انتشارات نامطلوب تغیرات کمی درخواست های دریافت بیمه ی بی کاری، که در طی معاملات امروز به وقوع خواهد پیوست، بسیار افزون جلوه می نماید.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
در حال حاظر، با ریسک بروز تحرکات افزایشی نرخ گذاری های این جفت ارزی، تا بازه ی ۱.۱۷۰۰-۱.۱۷۰۰، مواجه می باشیم. با توجه به احتمال افزون منفی رقم خوردن داده های شاخص کسب و کار امروز آلمان و اتحادیه ی اروپا، به دلیل استقرار داشتن در حوالی سطح حداکثر ۵ ساله ی آمار این شاخص - امکان پذیر بودن بروز افزایش های کوتاه مدت و مصنوعی نرخ یورو اتحادیه ی اروپا (در حوالی ساعت ۱۲:۰۰GMT)، بسیار افزون جلوه می نماید.
از نظر تکنیکی و به منظور ادامه یابی رشد فعلی نرخ این جفت ارزی، می بایست تا قبل از نفوذ نرخ گذاری ها، به خط گرایشی-تصحیحاتی ۲۷ سپتامبر، صبر نمود. با توجه به نمودار ۴ ساعته ی این جفت ارزی، شکل گیری الگوی (پرچم معکوس) را، شاهد می باشیم. 
با توجه به بررسی های موجود، می بایست فعلا، از معاملات فروش این جفت ارزی، اجتناب نمود. و تنها در صورت باز گرد نزولی نرخ گذاری ها، پس از برخورد با بازه ی ۱.۱۷۳۰-۱.۱۷۰۰، به فروش EUR/USD، ادامه بخشید.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
نوسانات دیروز نرخ گذاری ها، با رشد نرخ این جفت ارزی، همراه بودند. با این وجود، در طی معاملات امروز، با احتمال افزون انعکاس یابی گرایش های صعودی نرخ گذاری های USD/JPY، روبه رو می باشیم. همچنین یاد آورم، که در حال حاظر، با انعکاس گرایش این جفت ارزی و بازگشت نزولی اش، پس از برخورد با سطح ۱۱۴.۰۰، مواجه نگردیده ایم. و بروز چنین گرایش هایی، حتی در نمودار های مقیاس بالا نیز، دیده نمی شوند. بدین معنی، که تا قبل ار نفوذ نرخ گذاری ها، به کف کانال گرایش های افقی ۱۱۴.۳۰-۱۱۳۰۰ و در طول چند روز آتی هفته ی جاری، می توان به معاملات خرید و فروش این دارایی، در میان بازه ی معاملاتی کانال یاد شده، ادامه داد. چرا که احتمال بروز نوسانات آتی و کوتاه مدت USD/JPY، در میان بازه ی مورد نظر، بسیار افزون، جلوه می نماید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
در طی معاملات ماه اکتبر، با شکل گیری کانال گرایش های افقی، به وسعت ۲۰۰ نقطه ی نموداری، برخورد نمودیم. در حال حاظر نیز، با استقرار داشتن نرخ گذاری های این جفت ارزی،‌ در حوالی سقف کانال مربوطه،‌ مواجه می باشیم. افزایش فعلی نرخ دلار، با کاهش یابی ناچیز و موقت پوند استرلینگ همراه خواهد بود. همچنین، در صورت دریافت آمار متقاعد کننده و سنگین، افزایش سطح واکنش های بازار، به آمار در پیش روی این دو واحد ارزی، میسر خواهد گردید. اما پس از انتشار ساعت ۱۵:۰۰GMT گزارش بانک انگلستان، در رابطه با تنظیمات نرخ بهره و بیانیه های مابعد نشست مربوطه، واکنش کلی بازار، تنها به چگونگی محتویات این گزارش، بستگی خواهد داشت.
با توجه به امکان پذیر بودن بروز نوسانات مصنوعی و موقت نرخ گذاری های این جفت ارزی، به دست سفته بازان و در پی نشریات مربوطه، تخمین چگونگی واکنش های در پیش رو، بسیار نا ممکن، جلوه می نماید.