• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۸.۱۲.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

فاصله ی میان کندلی (gap)، که در نمودار شاخص دلار ایالات متحده USDX شکل گرفته است، بر اثر انتشارات اخیر گزارش مربوط به ابراز تغییرات، در متن سیاست گذاری های مالیاتی ایالات متحده، به دست کنگره ی سنای این کشور به وقوع پیوسته و تمایلات ایشان، مبنی بر موافقت با لایحه ی وزارت دونالد ترامپ می باشد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

دلار در حال کاهش و یورو در حال تحکیم یابی می باشد. با این وجود، افزایش سطح فعالیت های معاملاتی اعضای بازار را، مشاهده نمی نماییم. نوسانات فعلی EURUSD نیز، در حال ادامه یابی مابین سطوح کانال گرایش های افقی ۱.۱۸۴۰-۱.۱۷۳۰ نموداری می باشند. در حال حاضر نیز، می توان به اجرای معاملات، با استفاده از راهبرد بازتاب/نفوذ، به سطوح مقاومت و پشتیبانی این کانال گرایش افقی، پرداخت. در پی انتشارات آماری مربوط به تغییرات نرخ تورم اروپا، به ساعت ۱۳:۰۰ به وقت کیف، با افزایش نرخ نوسانات این جفت ارزی نیز، مواجه خواهیم شد. همچنین امکان شکست خطوط کانال گرایشی یاد شده و یا بازتاب نرخ پس از اصابت با این سطوح، یعنی تغییر یابی گرایش های نرخی نیز، بسیار افزون، جلوه می نماید.

 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

در صورت توجه به کندل های هفتگی این جفت ارزی، با افزایش سطح فعالیت خریداران برخورد خواهیم نمود. چرا که تمام کندل ها موجود در این نمودار، با سایه های زیرین بسته گردیده اند. در حال حاضر نیز تنها در انتظار آمار اقتصادی امروز و افزایش های مابعد نرخ گذاری های USD/JPY، می باشیم. شاید هم با کاهش کمابیش نرخ گذاری ها، به منظور دور برداری فروشندگان، به منظور شروع به صرفه تر معاملات خرید این جفت ارزی، برخورد نماییم. همچنین دستیابی نرخ گذاری ها، به سطوح ۱۱۴.۳۰ و ۱۱۵.۰۰ نموداری، به شکلی متداول انجام خواهد پذیرفت. همان طور که قبلا بیان نموده بودیم، سومین پرتوی فیبوناچی، که از مینیموم سپتامبر-اکتبر این جفت ارزی، ترسیم گردیده نیز، شکسته نشده است.

جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده

به منظور تعیین نمودن احتمالات گرایش های آتی این جفت ارزی، در انتظار دریافت داده های مربوط به چگونگی تغییر حجم تولیدات ناخالص داخلی بریتانیا، که در طی روز جمعه، انتشار خواهند یافت، نشسته ایم. همواره یاد آورم، که این آمار، شامل داده های سه ماه سوم سال نرخ تورم این کشور می باشند. بدین سبب نیز، تا قبل از انتشار این آمار می توان، به اجرای معاملات این جفت ارزی، تا پشتیبانی ۱.۳۳۰۰ و مقاومت ۱.۳۴۰۰ نموداری پرداخت. یعنی با استفاده از راهبرد نفوذ/بازتاب، به اجرای معاملات، در مابین سطوح کانال گرایش های افقی ۱.۳۴۰۰-۱.۳۳۰۰، دست برد.